Dkp ailesi olarak bu büyük projede yer almanın gururunu yaşamaktayız

Torun Center, eski Ali Sami Yen Stadyumu arsasında karma kullanım projesi olarak tasarlanmaktadır.

Projede yer alan, modern hayatın tüm taleplerine cevap verebilecek özelliklerle donatılmış 1+1'den 4+1'e kadar tüm rezidansların büyüklükleri 100 ile 425 m² arasında değişmektedir. 42'şer katlı iki rezidans ve 36 katlı bir ofis bloğu olmak üzere 3 bloktan oluşan proje bir katı belediyeye ait olmak üzere üç otopark katı ile hizmet verecektir.

Proje sayesinde İstanbul, modern bir kent meydanına da kavuşacaktır. Bu tasarım sayesinde üç bloğun tüm cepheleri, başta İstanbul Boğazı olmak üzere Marmara Denizi'ne kadar uzanan kentin farklı panoramik manzaralarını katlarına taşıyacaktır.

Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisinde yer alan proje sayesinde İstanbul, modern bir kent meydanına da kavuşacaktır. Zemin altı alanlar bahçe ve teraslı ofis katları olarak projelendirilmektedir. Ayrıca projenin giriş kısmı 10.000 m² 'lik restoranlar, kafeler ile zenginleştirilmiş bir kent meydanı olarak tasarlanmaktadır. Diğer yandan projenin batı kısmı, şehir ile entegrasyonunu artıracak şekilde planlanmaktadır.