DKP ürünlerimiz büyük ilgi ile karşılandı

DKP Siyah Sac Kanal ailesi olarak bir çok ürünümüzü sizlerle buluşturma fırsatını bulunduğumuz fuarda, ziyaret ederek ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Fuarda sergilediğimiz ürünler

ISK-SODEX 2019 fuarında aşağıdaki kategorilerdeki ürünlerimizi ziyaretçilerimizin beğenilerine sunduk. Onların beğeni ile incelediği ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve projelerimiz ile ilgili keyifli paylaşımlarda bulunduk.

- Prizmatik DKP Siyah Sac Hava Kanalı
- Dairesel DKP Siyah Sac Hava Kanalı
- Prizmatik Paslanmaz Hava Kanalı
- Dairesel Paslanmaz Hava Kanalı
- Jet Cup
- Modüler Su Deposu
- Havalandırma Fanları

ISK-SODEX 2019 fuarı

Dünya genelinde 35 ülkeden 1000’in üzerinde firmayı İstanbul’da bir araya getiren fuar ticari işbirlikçilerin Türkiye’deki üreticiler ile buluşturma fırsatı oluşturdu. Kombi ustalarının bilgi ve hünerlerini yarıştırdığı fuar TÜYAP Fuar Kongre Merkezi’nde ziyaretçileriyle bir araya geldi.

Ulusal ve uluslararası firmaların yoğun ilgi gösterdiği fuarın bu yıl iklimlendirme sektörü ihracatına yeni kapılar aralaması bekleniyor. Klima sistemlerinden, yalıtım elemanlarına, tesisat ve ekipmanlarından, ısıtma soğutma sistemlerine kadar iklimlendirme sektörünü bir çatı altında toplayarak İstanbul’da bir araya getiren ISK-SODEX fuarı bu yılda büyük ilgi ve önem taşıdı