DKP Siyah Sac Kanal İmalat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. firması olarak havalandırma sektöründeki faaliyetlerine 2016 yılında başlamış ve geçmiş tecrübesi ile sektöre girdiği günden bu yana ismini daima kalite ve zamanında teslim ilkesi ile duyurmuştur.

Fabrikamız İstanbul Anadolu Yakasında Pendik Esenler mahallesi sanayi bölgesinde  800 m2 Kapalı alan 400 m2 açık alanda modern makine parkuru ve uzman kadrosu ile üretim yapmaktadır. ISO - OHSAS - CE  sertifikalarına ve  tüm üretim  belgelerine sahip olan firmamız TSE çalışmalarını sürdürmektedir.

Firmamız DW 144 ve Smacna standartlarında  DKP Siyah Sac, Galvaniz Sac ve Paslanmaz Sacdan; Kendinden Flanşlı, Köşebent Flanşlı , Muflu , Gönye Kaynaklı ve Flanşsız olarak 1,2 mm ve 6 mm aralıklarında Prizmatik ve Dairesel kanal imalatı yapmaktadır . Üretimimizde Kanallar Tam Otomatik Rollform  makinasında ve Bağlantı parçaları ise  CNC makinada  işlenip uluslararası sertifikalı kaynakçılar tarafından imal edilmektedir.  Kendinden Flanşlı Kanal imalatında özel tasarlanmış köşe parçaları kullanılarak sızdırmazlık ve görsellik sağlanmaktadır. DKP ve Siyah Sac Kanallarda standart olarak  dış yüzeyine (isteğe bağlı iç yüzeyine ) ısıya dayanıklı boya uygulaması yapılmaktadır. Projede istenilen  farklı boya  talebine  göre statik boya, endüstriyel boya ve epoksi boya uygulamasıda yapılmaktadır. 


Üretimini yapmakta olduğumuz ürünler;

1- Duman Tahliye Sistemlerinde.
2- Mutfak Egzostlarında.
3- Otopark havalandırma sistemlerinde.
4- Hastane ve Tüm hijyenik ortamların havalandırmasında
5- Fabrikalarda  kullanılmaktadır.

DKP SİYAH SAC KANAL, sektöründe Müşteri MemnuniyetiKaliteli Üretim ve Zamanında Teslim ilkesinden ayrılmadan ; İçinde bulunduğu projeleri her zaman başarı ile bitirmiş ve biten her projenin gurur verici bir mutluluk olduğunu bilmekte ve bu anlayışla çalışmalarına devam  etmektedir.

Bu ilkelerden vazgeçmeyeceğimizi bildirir; güveniniz için teşekkür ederiz.

                                                                                                                                                                             Genel Müdür
                                                                                                                                                                               Hayati TÜRK