DKP Siyah Sac Hava Kanalı günümüzde pekçok sektörde kullanılmakta olup sıklıkla mutfak davlumbazlarının egsozt sistemlerinde görmekteyiz. 


- Bu yazımız da DKP Siyah Sac Hava Kanalı hakkında detaylı bir inceleme yapacağız. Aşağıdaki başlıklara değineceğiz.


- DKP Siyah Sac Hava Kanalı Nedir?

- DKP Siyah Sac Hava Kanalı Nerelerde Kullanılır?  


DKP Siyah Sac Hava Kanalı Nedir?


1,2 mm – 1,5 mm veya 2 mm ölçülerinde imal edilmektedir. Talebe göre galvaniz sacdan da yapılır. Kendinden flanşlı olarak ve tüm ek yerleri kaynaklı olarak yapıldığından dolayı hava kaçak riski çok azdır.


Prizmatik DKP Siyah Hava Kanalı ve Dairesel DKP Siyah Hava Kanalı olmak üzere iki gruba ayırmak mümkündür. Bunları kısaca tanımlayacak olursak; 


Prizmatik hava kanalında DW 144 Standartlarında 1mm ile 6mm arasında kaynaklı olarak üretilmektedir. Çeşitli imalatları vardır. Örneğin, kendinden flanşlı, köşebant flanşlı, gönyeli ve muflu olarak sıralayabiliriz. 


Dairesel hava kanalında ise DW 144 Standartlarında 1 mm- 6 mm arası kalınlıkta üretilmektedir. Çeşitli imalatları vardır. Örneğin, kendinden Flanşlı, muflu ve düz olarak sıralayabiliriz.


DKP Siyah Sac Hava Kanalı Nerelerde Kullanılır?


Geniş bir kullanım alanları bulunmaktadır.


- Yangın esnasında duman tahliyesi

- Mutfak ve Endüstriyel Mutfaklarda

- Hastanelerde

- Fabrikalarda duman tahliyesinde ve barajlarda

- Sızdırmazlığın sıfıra inmesinin istendiği, her yerde kullanıma sunulmaktadır. 


Kısaca DKP Siyah Sac kanal olarak DKP Siyah Sac Hava Kanalı imalatını yapmaktayız. Öncelikle ihtiyaçlarınızın ne olduğunu belirleyerek, ihtiyacınıza en uygun hava kanalı imalat hizmetini sizlere sağlıyoruz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için bizleri arayabilirsiniz.